Novice

PŠ Vače

PŠ Vače, 6. oktober 2010

Raketa Eva Raketa Eva (Rebeka Vozel)

“V sredo 6.10.2010 smo dobili napihljivo igralo Eva. Prinesel ga je g. Sašo Jovanovič. Igralo je bilo veliko ter lepe pisane barve. Na sredini je bilo plezalo v obliki rakete. Na njem smo skakali prav vsi otroci v šoli, od tistih najmlajših pa do najstarejših. Razdelili smo se v skupine po štiri ter komaj čakali, da pridemo na vrsto. Bilo je zelo zabavno in vsi smo bili navdušeni. Nekaterim se je uspelo prebiti do vrha rakete, nekaterim ne, vendar smo vsi uživali, nekateri tudi tako, da so se samo zabijali v raketo ter jih je vrglo na zadnjo plat seveda je bilo vse oblazinjeno in poskrbljeno za našo varnost.
Zahvaljujemo se vsem, ki so nam omogočili to zabavno sredo v tednu otroka, predvsem naši razredničarki, ki je poskrbela, da je lahko užival prav vsak otrok.”

— učenka PŠ Vače

Otroški bazar

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, 10. – 13. september 2010

Od četrtka 10. septembra do nedelje 13. septembra, je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala največja prireditev za družine v Sloveniji—Otroški bazar. Na bazarju se je letos ponovno predstavilo Srce Slovenije, na razstavnem prostoru pa je bilo zelo živahno, saj so bila otrokom na voljo zunanja napihljiva igrala blagovne znamke Firefly in brezplačni baloni v obliki srca.

Srce Slovenije usmerja razvoj in povezuje gospodarstvo, družbo in podjetništvo, zato smo veseli ambasadorjev našega območja, eno takšnih postaja tudi podjetje Dajmox d.o.o., ki se ukvarja z izposojo napihljivih igral blagovne znamke Firefly.