Kontakt

O nas

Podjetje DAJMOX d.o.o. iz Kresnic se poleg programa prodaje ameriških navtičnih izdelkov Seaeagle (www.seaeagle.si) ukvarja tudi z izdelavo, prodajo in izposojo napihljivih igral blagovne znamke Firefly (www.firefly.si). Blagovna znamka je nastala pred štirimi leti in je rezultat slovenskega razvoja in izdelave. Pri razvoju in izdelavi sodelujemo z podjetjem Hovercraft d.o.o. (www.napihni.si), ki z izkušnjami, ponudbo in kvaliteto že vrsto let izstopa na slovenskem tržišču.

Ponujamo vam široko paleto izdelkov, za zabavo, poslovno uporabo, vizualne komunikacije ipd. Več o ponudbi si oglejte na spletnih straneh.

Ker je sedež podjetja v območju Srca Slovenije, smo se povezali z Centrom za razvoj, Litija, ki vodi projekt povezovanja občin v osrednji Slovenski regiji, usmerja razvoj in povezuje gospodarstvo, družbo, podjetništvo, nevladne organizacije … pod imenom Srce Slovenije. Kot promotorji oziroma ambasadorji projekta vas vabimo, da obiščete spletno stran www.srce-slovenije.si in si ogledate, kako širok in pomemben projekt smo zastavili, predvsem pa, kaj vse si lahko ogledate, doživite in raziščete v območju Srca Slovenije.

Otroški bazar je največja prireditev za otroke v Sloveniji. Poleg promocije našega podjetja pa smo se odločili, da ta dogodek usmerimo tudi humanitarno in se odločili, da polovico denarja, ki ga bomo prejeli od prodaje kart, namenimo Društvu za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami. Združeni narodi so letošnje leto znova razglasili za leto otroka s sladkorno boleznijo. Število otrok in mladostnikov s sladkorno boleznijo tipa 1 se močno zvišuje. V zadnjih desetih letih se je zvišalo za kar 40 odstotkov. Diabetologi in člani društva opozarjajo, da je sladkorna bolezen pri otrocih vse prej kot nedolžna in da je ne jemljemo dovolj resno. Tudi mi smo se odločili, da z vašo pomočjo podpremo izdajo Priročnika o sladkorni bolezni v otroštvu in s tem dejanjem pripomoremo vsaj delček k izboljšanju ogroženih malčkov in njihovim družinam.