Ustvarjajmo skupaj

Oblikujmo izvirno napihljivo igralo Firefly

DAJMOX d.o.o. z blagovno znamko Firefly objavlja javni natečaj izvirno napihljivo igralo Firefly—idejni načrt oziroma risba, na katerem lahko s svojimi predlogi sodelujejo uveljavljeni in neuveljavljeni avtorji, ki izpolnjujejo razpisne pogoje. Javni natečaj poteka od 1. decembra do 15. aprila 2011.

Avtorji lahko sodelujejo na javnem natečaju z risbami, fotografijami, načrti, idejnimi skicami ki morajo biti izvirne, še neobjavljene in avtentične ter vključujejo možnost resnične izdelave.

Primeri skic

Avtorji morajo svoja dela poslati v štirih izvodih s šifro na naslov DAJMOX d.o.o., Kresnice 6, 1281 Kresnice, s pripisom “Javni natečaj” do vključno 15. aprila 2011. Vsak avtor lahko sodeluje na natečaju le z eno šifro in največ petimi različnimi predlogi. Zraven je potrebno priložiti tudi zapečateno ovojnico s svojimi popolnimi podatki in telefonsko številko. Poslati morajo tudi podpisan izpis razpisa, ki ga najdejo na naši spletni strani.

Člani našega podjetja bodo izbrali tri najboljše predloge in jim podelili nagrade v vrednosti 300, 200 in 100 evrov. Imena nagrajencev bomo objavili 15. aprila 2011 na naši spletni strani. Nagrajena dela bodo prav tako objavljena na naši spletni strani www.firefly.si.