Animacija otroških zabav

Tovarna čarovnije

Tovarna čarovnije bo prostor za otroke (stare od 4 do 13 let), kjer bomo skupaj brisali meje formalnega učenja in spreminjali obstoječ šolski sistem.

Poudarek bo na individualni obravnavi otroka, neformalnem učenju. Malim ljudem želimo približati ljubezen do sočloveka, živali, narave, kulture, “drugačnih” … pokazati želimo, da je učenje tujih jezikov (španščina) še kako zabavno in potrebno! Najprej bomo začele z delavnicami, cilj pa je jezikovna šola. Treba je začeti graditi na najmlajših! Otroke želimo postaviti izven okvirjev formalnega izobraževanja ter standardnih učnih načrtov. Ker se nam zdi, da obstoječi sistem zavira razvoj otrokovih potencialov namesto, da bi jih podprl in spodbujal njihovo ustvarjalnost in radovednost. Želimo jim pokazati, da je ok, če so drugačni!

Voditi jih želimo po poti toplih posameznikov, ki samozavestno zrejo v svet.

Tovarna čarovnije so tematske delavnice za otroke in mladostnike stare med 4 in 13 let. Delavnice so sestavljene iz več različnih področji, ki se med sabo prepletajo, in sicer: španščina, kultura, kulinarika, ustvarjanje, poučne pravljice, joga, zdrava samopodoba, zdrav način življenja, kultura prehranjevanja.

Tovarna čarovnije Tovarna čarovnije Tovarna čarovnije Tovarna čarovnije

Kontakt

Nina Taufer
041 853 153
nina.taufer@gmail.com

Spletne povezave:
tovarnacarovnije.com